Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2007 14:37

J&P Αβαξ: Εργο 7,5 εκατ. ευρώ στον ΔΑΑ

Την υπογραφή σύμβασης με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για την κατασκευή έργου συνολικής αξίας 7,5 εκ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η J&P Αβαξ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, ο ΔΑΑ σκοπεύει να προχωρήσει στην εμπορική αξιοποίηση της Βορειοδυτικής Περιοχής (NWCDA) του Αεροδρομίου, εκτάσεως περίπου. 175.000 τ.μ. Η περιοχή NWCDA βρίσκεται κοντά στο βόρειο όριο του Αεροδρομίου στα Σπάτα, δυτικά της βάσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Στη Σύμβαση περιλαμβάνονται όλες τις απαραίτητες εργασίες για την κατασκευή οδών πρόσβασης, έργων υποδομής και δικτύων για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων όλων των νέων παροχών με τα υφιστάμενα συστήματα του Αεροδρομίου.

Το αντικείμενο των εργασιών που θα εκτελεστούν περιλαμβάνει Χωματουργικές Εργασίες, Οδοποιΐα, Τοίχους Αντιστήριξης, Περιφράξεις, Συστήματα Απορροής Υδάτων, Μετατόπιση υπαρχόντων δικτύων και καλωδίων, Κατασκευή καναλιών καλωδίων Μέσης Τάσης (Μ.V.), Χαμηλής Τάσης (L.V.) και Πληροφορικής (IT&T), Ηλεκτρικά Συστήματα Τροφοδοσίας, Νέο Κτίριο Υποσταθμού, Φωτισμό οδών και περιφράξεων, Σύστημα Πόσιμου Νερού, Σύστημα Πυρόσβεσης, Σύστημα Αποχέτευσης, Σύστημα Φυσικού Αερίου, Σύστημα Ποτίσματος και Εργασίες Πρασίνου.

Η διάρκεια της Σύμβασης είναι 15 μήνες.