Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 17:42

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.

Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/07/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο CENTRAL, Απόλλωνος 21, στον Δήμο Αθηναίων, στην συνοικία Πλάκα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ 30/1988.(stock option). 2. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Ναυάρχου Νικοδήμου, 30, 10556, Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε. *

Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/07/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, Δοϊράνης 72, Καλλιθέα, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας λόγω διαγραφής συσσωρευμένων ζημιών με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. Οι επιθυμούντες να μετέχουν, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές του μέσω της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) και να καταθέσουν τη βεβαίωση στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.

Α. Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 31/07/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, θέση Πετρέζα, Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων, με αυτήν, εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 42ε§5 με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13§9 του ΚΝ2190/1920 όπως ισχύει. 2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άϋλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστού τους. Οσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία (Τμήμα μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).

Β. Β' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 31/07/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στην έδρα της Εταιρίας, θέση Πετρέζα, Σπάτα Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων, με αυτήν, εταιριών κατά την έννοια του άρθρου 42ε§5 με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13§9 του ΚΝ2190/1920 όπως ισχύει. 2. Διάφορες προτάσεις και ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύστημα άϋλων τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστού τους. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία (Τμήμα μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης ή τα Νομιμοποιητικά έγγραφα (αν πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο).

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 02/08/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο Μποδοσάκειο Ίδρυμα, αίθουσα Ιωάννης Σ. Λάτσης, Αμαλίας 20, στην Αθήνα, με θέμα ημερησίας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Τράπεζας. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για άμεση εκποίηση των κλασματικών δικαιωμάτων που τυχόν προκύπτουν από την ανωτέρω αύξηση και απόδοση στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Τράπεζας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (E.X.A.E.) - και να καταθέσουν στην Τράπεζα, πριν από τη συνεδρίαση της συνέλευσης, τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

ΑΕΓΕΚ Α.Ε. *

Α. Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 08/08/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με ακύρωση, κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 16 παρ. 12 του ΚΝ 2190/1920, 138.590 ιδίων προνομιούχων άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών της εταιρίας, λόγω συμπλήρωσης της προθεσμίας 3 ετών από την ημερομηνία απόκτησής τους. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας κατά τα ανωτέρω. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 Μαρούσι), πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνελεύσεως, βεβαιώσεις της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους (σε περίπτωση αντιπροσώπευσης). Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μετόχων της ΑΕΓΕΚ, στο τηλ. 210 6306002, fax 210 6306137, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Β. Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 08/08/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με ακύρωση, κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 16 παρ. 12 του ΚΝ 2190/1920, 138.590 ιδίων προνομιούχων άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών της εταιρίας, λόγω συμπλήρωσης της προθεσμίας 3 ετών από την ημερομηνία απόκτησής τους. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας κατά τα ανωτέρω. Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Αμαρουσίου?Χαλανδρίου 18-20 Μαρούσι), πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνελεύσεως, βεβαιώσεις της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους (σε περίπτωση αντιπροσώπευσης). Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Μετόχων της ΑΕΓΕΚ, στο τηλ. 210 6306002, fax 210 6306137, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/08/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καψής, Αίθουσα Ηλιος, 5ος όροφος, Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μετ’ ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης και συναφών δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της συγχώνευσης. 2. Έγκριση, κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κατά συνολικό ποσό ίσο προς: α) τo άθροισμα του εισφερόμενου ποσού του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και β) το κεφαλαιοποιούμενο, για σκοπούς διατήρησης της συμφωνηθείσας σχέσης ανταλλαγής των μετοχών, τμήμα του λογαριασμού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Έκδοση και διανομή μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. 4. Έγκριση των πάσης φύσεως ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για σκοπούς της συγχώνευσης της τελευταίας με απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 5. Εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και ρύθμιση λοιπών ζητημάτων που ανακύπτουν από τη συγχώνευση. 6. Επανακαθορισμός των ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με την από 23.5.2005 εκλογή τους από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας. 7. Τροποποίηση της από 14.6.2006 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας σχετικά με τη διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της. 8. Λήψη απόφασης για τη διαβίβαση πληροφοριών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων από την Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3556/2007 προϋποθέσεις διαφάνειας για την πληροφόρηση σχετικά με εκδότες των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά και άλλες διατάξεις. 9. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (Πατρόκλου 5-7, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25, Υπεύθυνος κος Κόντος Νικόλαος). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 21/08/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καψής, Αίθουσα Ηλιος, 5ος όροφος, Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μετ’ ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης και συναφών δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της συγχώνευσης. 2. Έγκριση, κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 3. Έγκριση των πάσης φύσεως ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για σκοπούς της συγχώνευσης δια απορρόφησης της τελευταίας εκ κοινού και παραλλήλου μετά της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από τη ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 4. Λήψη απόφασης για τη διαβίβαση πληροφοριών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων από την Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3556/2007 προϋποθέσεις διαφάνειας για την πληροφόρηση σχετικά με εκδότες των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά και άλλες διατάξεις. 5. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ. 5-7, Μαρούσι 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΔΕΛΤΑ PROJECT Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 03/09/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καψής, Αίθουσα Δίας, 4ος όροφος, Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έγκριση των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μετ’ ακρόαση των πιστοποιητικών και εκθέσεων των ορκωτών ελεγκτών, λοιπών εγγράφων και οικονομικών καταστάσεων, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Έκθεσης και συναφών δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης, πράξης ή δικαιοπραξίας προς το σκοπό ολοκλήρωσης της συγχώνευσης. 2. Έγκριση, κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, των Σχεδίων, Σύμβασης και Πράξης, Συγχώνευσης της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ δια Απορρόφησης εκ κοινού και παραλλήλου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 3. Έγκριση των πάσης φύσεως ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για σκοπούς συγχώνευσης δια απορρόφησης της τελευταίας εκ κοινού και παραλλήλου μετά της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BIOMHXANIKH KAI EMΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, από τη ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 4. Λήψη απόφασης για τη διαβίβαση πληροφοριών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων από την Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3556/2007 « προϋποθέσεις διαφάνειας για την πληροφόρηση σχετικά με εκδότες των οποίων οι κινητές αξίες έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά και άλλες διατάξεις. 5. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ., για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Ποσειδώνος αρ. 51) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.