Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2007 19:15

Νέοι πρόεδροι σε πέντε Ταμεία

Συνεχίστηκε η διαδικασία επιλογής των νέων προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Κατά τις συνεδριάσεις των ειδικών επιτροπών επελέγησαν:

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων, ο κ. Ευτύχιος Μπαμπαράμος, πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Στατιστικής, Γενικός Διευθυντής του ΑΣΕΠ.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Γενικής Εκπαίδευσης, ο κ. Ιωάννης Γιαννακούλας διδάκτωρ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στέλεχος του ΟΤΕ.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών, ο κ. Αριστείδης Φασούλας, πτυχιούχος Ανώτατης Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, αντιναύαρχος εν αποστρατεία.

- Στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Εταιρειών Πετρελαιοειδών, ο κ. Περικλής Κατσαούνης, Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2004 έως σήμερα.

- Στο Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων, ο κ. Χρήστος Νεγκάκης, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Πρόεδρος του Ταμείου από το 2006 έως σήμερα.