Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2001 15:30

ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 3/4/2001, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στη Κηφισιά Αττικής, οδός Ευρώτα 22 και Κηφισού, στον 3ο όροφο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό δρχ. 715.000.000 με δημόσια εγγραφή, έκδοση 7.150.000 νέων κοινών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιο, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και μετάταξη της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

2. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην αύξηση του κεφαλαίου της εταιρίας.

3. Μεταβολή στον τρόπο διάθεσης των κεφαλαίων που έχουν αντληθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίσθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 4/6/1999 και η κάλυψη της ολοκληρώθηκε την 6/10/1999.

UNIFON Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 4/4/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στην έδρα της εταιρίας στον Αλιμο Αττικής και επί της οδού Π. Μαρινοπούλου 7, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της 31/10/2000, των οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός, Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσεως, Πίνακας Διαθέσεως Αποτελεσμάτων, Προσάρτημα), για τη χρήση 1/1/2000 – 31/10/2000, καθώς και έγκριση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και των ελεγκτών για την χρήση 1/1/2000 – 31/10/2000.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως αναφορικά με τα πεπραγμένα, τη διαχείριση και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για την ίδια χρήση, ήτοι από 1/1/2000 – 31/10/2000.

3. Εγκριση αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για τη χρήση 1/1/2000 – 31/10/2000.

4. Εγκριση των σχεδίων Σύμβασης Συγχώνευσης και της Πράξης Συγχώνευσης της εταιρίας ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, με απορρόφηση της εταιρίας UNIFON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (UNIFON ΑΕ), μετά την έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, με ημερομηνία 31/10/2000, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του ΚΝ 2190/20 Εκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Πιστοποιητικών Ελέγχου και αποτίμησης.

5. Εκποίηση κλασματικών δικαιωμάτων επί μετοχών και ρύθμιση λοιπών Χρηματιστηριακών θεμάτων.

6. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της UNIFON A.E., των προστηθέντων και των πληρεξουσίων, για τη συγχώνευση της UNIFON Α.Ε. με απορρόφηση της από την ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.

7. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής πράξης και κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

8. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους.

ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 4/4/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην έδρα της εταιρίας στο Μαρούσι, στον κινηματογράφο AGORA LUX, Λ. Κηφισίας 10 – 12, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση των Σχεδίων Σύμβασης Συγχώνευσης και της Πράξης Συγχώνευσης της εταιρίας ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ), με απορρόφηση της εταιρίας ΠΑΝΑΦΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΠΑΝΑΦΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.), μετά από ακρόαση και έγκριση της προσωρινής Λογιστικής Κατάστασης, με ημερομηνία 31/10/2000 και ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

2. Εγκριση των σχεδίων Σύμβασης Συγχώνευσης και της Πράξης Συγχώνευσης της εταιρίας ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, με απορρόφηση της εταιρίας UNIFON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (UNIFON AE), μετά από ακρόαση και έγκριση της προσωρινής Λογιστικής κατάστασης, με ημερομηνία 31/10/2000, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του ΚΝ 2190/20 Εκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Πιστοποιητικών Ελέγχου και αποτίμησης, και ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ α) κατά το ποσό του εισφερομένου λόγω απορρόφησης μετοχικού κεφαλαίου της UNIFON AE μείον του ποσού που αντιστοιχεί στις μετοχές που ανήκουν στην ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ και β) με την κεφαλαιοποίηση μέρους από το υπόλοιπο κερδών εις νέον, για τη στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού συνεπεία της παραπάνω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ.

5. Διεύρυνση του σκοπού της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού της.

6. Εκποίηση κλασματικών δικαιωμάτων επί μετοχών και ρύθμιση λοιπών χρηματιστηριακών θεμάτων.

7. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων για τη συγχώνευση της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ με απορρόφηση της ΠΑΝΑΦΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.

8. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων για τη συγχώνευση της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ με απορρόφηση της UNIFON AE.

9. Εγκριση σύναψης σύμβασης εργασίας της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ με μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

10. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως προβεί σε λοιπές ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

11. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

12. Εγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ και της εκ των ιδρυτριών της Ανώνυμης Εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

13. Τροποποίηση των όρων του Κανονισμού Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης υπό Ορους επί μετοχών της εταιρίας (Κανονισμός) και επικύρωση της από 7/9/2000 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ που χορήγησε επιπρόσθετα δικαιώματα υπό όρους στους κατόχους δικαιωμάτων προαίρεσης, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Κανονισμού.

14. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.