Οικονομία & Αγορές
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2007 01:39

Πυρκαγιά σε ελληνικό φορτηγό πλοίο κοντά στο Νοβοροσίσκ

Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε ελληνικό πλοίο που μεταφέρει περίπου 600 ρωσικά αυτοκίνητα από το ρωσικό λιμάνι Νοβοροσίσκ (νότια) στην Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ. «Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 23:00 ώρα Μόσχας (22:00 ώρα Ελλάδας)», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων Βίκτορ Μπελτσόφ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο.

Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε ελληνικό πλοίο που μεταφέρει περίπου 600 ρωσικά αυτοκίνητα από το ρωσικό λιμάνι Νοβοροσίσκ (νότια) στην Τουρκία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

«Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 23:00 ώρα Μόσχας (22:00 ώρα Ελλάδας)», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων Βίκτορ Μπελτσόφ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πλοίο «¶γγελος της θάλασσας» βρίσκεται 40-45 χλμ νοτιοδυτικά του Νοβοροσίσκ. Πέντε σκάφη της πυροσβεστικής και ρυμουλκά έχουν φθάσει στο σημείο του συμβάντος, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του περιφερειακού τμήματος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, τον οποίο επικαλείται το Ιντερφάξ, πάνω στο πλοίο «Αγγελος της θάλασσας», με σημαία Μάλτας, βρίσκονται 18 Ρώσοι και τρεις Έλληνες μέλη του πληρώματος.