Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 20:04

Έφυγε από τη ζώη ο επιχειρηματίας Ευθύμιος Ματσούκης

Η οικογένεια της Veridos Ματσούκης Α.Ε. θρηνεί τον απροσδόκητο θάνατο του Ευθύμιου Ματσούκη που έφυγε από τη ζωή την 21η Ιουνίου 2020. 

Έφυγε από τη ζωή ο Ευθύμιος Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης, ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που ανέδειξε την Ελλάδα στο εξωτερικό σε έναν εξειδικευμένο τομέα, όπως αυτός των εκτυπώσεων εγγράφων ταυτοποίησης και ασφάλειας.

Ανέπτυξε δραστηριότητα από γραμματόσημα και χαρτόσημα μέχρι διαβατήρια και από το 1891 η εταιρεία του (ως εταιρεία γραφικών τεχνών τότε), μετασχηματίστηκε σε πολυεθνική μετά και τη μεταβίβαση του 60% στην Giesecke + Devrient GmbH το 2007, αλλά και την συνεργασία της τελευταίας με την Bundesdruckerei GmbH το 2015. Ηγήθηκε της διεθνούς ανάπτυξης της εταιρείας, που έφτασε να έχει παρουσία σε 35 χώρες αντλώντας από το εξωτερικό σχεδόν το 85% του τζίρου της ενώ σημειώνουμε ως ενδεικτική τη συμφωνία της με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) πέρυσι και την προώθηση επενδύσεων 23 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η μεγάλη οικογένεια της Veridos Ματσούκης Α.Ε., θρηνεί τον απροσδόκητο θάνατο του Ευθύμιου Ματσούκη που έφυγε από τη ζωή την 21η Ιουνίου 2020.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στο Κοιμητήριο Καισαριανής, την Παρασκευή, 26.06.2020, και ώρα 11:30 π.μ.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να προσφερθεί δωρεά στο Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή την Παρασκευή, 26.06.2020.

naftemporiki.gr