Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2001 15:11

ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

INFORMER A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 6/4/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στην Αθήνα, οδός Αυτοκράτορος Νικολάου 4, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διαφοροποίηση στις χρήσεις Επενδύσεων, όπως αυτές αναφέρονται στο Ενημερωτικό Δελτίο.

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 6/4/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Δήμο Αγ. Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χρηματιστηρίου, ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, όταν αυτό απαιτείται για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 6 παρ. 3 ν. 2892/2001). 2. Μετατροπή των μετοχών της εταιρίας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση προς τούτο των άρθρων 5 παρ. 2.8 και 6 παρ. 1 του Καταστατικού.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 6/4/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, για τους κατόχους κοινών μετοχών, και ώρα 18:00 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής (οδός Μ. Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, αίθουσα Συνελεύσεων), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χρηματιστηρίου, ιδίων μετοχών της εταιρίας, μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, κοινών και προνομιούχων, όταν αυτό απαιτείται για την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 6 παρ. 3 ν. 2892/2001).

Α.Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη και Ειδική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κοινών και προνομιούχων, αντίστοιχα, στις 9/4/2001, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 και 14:30 αντίστοιχα, στην αίθουσα Atlantic του Ξενοδοχείου N.J.V. ATHENS PLAZA, που βρίσκεται στην Πλ. Συντάγματος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για απόκτηση από την εταιρία δικών της μετοχών μέσω του Χ.Α.Α. μέχρι του 10% του συνόλου των μετοχών της, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.