Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2001 19:53

Δέλτα και ΦΑΓΕ εθνικοί χορηγοί του Αθήνα 2004

Η υπό σύσταση κοινοπραξία Δέλτα και ΦΑΓΕ αναδείχθηκε, με απόφαση του δ.σ. της ΟΕΟΑ Αθήνα 2004, Μέγας εθνικός Χορηγός στην κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το συνολικό ύψος της χορηγίας ανέρχεται στο ποσό των 6,3 δισ. δρχ., γεγονός το οποίο αποτελεί, όπως επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο εταιρειών, ένα νέο ρεκόρ, αφού στο Σίδνεϊ, η αντίστοιχη χορηγία είχε ανέλθει στο ποσό των 2,9 δισ. δραχμών.

Παρουσιάζοντας το νέο Μέγα Εθνικό χορηγό, σε εκδήλωση στα γραφεία της Αθήνα 2004, η Πρόεδρος της ΟΕΟΑ κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι καταρρίψαμε ένα ακόμη Ολυμπιακό ρεκόρ στο αγώνισμα των χορηγιών. Στην κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου αυτού στην Ελλάδα προσήλθαν από κοινού να συνεισφέρουν στο κοινό όραμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Με αυτό το νέο ρεκόρ της Αθήνα 2004 φτάνουμε στο 84% του προϋπολογισμού των χορηγικών μας εσόδων. Και αυτό το επιτυγχάνουμε μόνο με το 10% των προβλεπόμενων χορηγιών.»