Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 11:15

Intralot: Έναρξη του ψηφιακού στοιχήματος στην Washington

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Αθλητικού Στοιχήματος στην Washington, DC σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Οργανισμού Λοταριακών και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια («DC Lottery»).

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Αθλητικού Στοιχήματος στην Washington, DC σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Οργανισμού Λοταριακών και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια («DC Lottery»).

Η λύση αθλητικού στοιχήματος της DC Lottery, GambetDC, ξεκίνησε σταδιακά τη λειτουργία της στις 28 Μαΐου 2020. Η νέα εμπειρία αθλητικού στοιχήματος, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει υπεύθυνη ψυχαγωγία, ενώ δημιουργεί έσοδα για την ενίσχυση των κρατικών προγραμμάτων, υπηρεσιών και πρωτοβουλιών με σκοπό να συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία και την οικονομική ευημερία της Περιφέρειας της Κολούμπια.

Η Intralot, στο πλαίσιο της υπάρχουσας σύμβασης της με την DC Lottery, υλοποίησε τη νέα της πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος για να προσφέρει μέσω του GambetDC αθλητικό στοίχημα σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία, παρέχει στην DC Lottery μια ολοκληρωμένη σειρά υποστηρικτικών υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος, όπως οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Συναλλαγών, Υπηρεσίες Μάρκετινγκ και Υποστήριξη Πελατών.

Η ιστοσελίδα του GambetDC είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό ήδη από το αρχικό στάδιο λειτουργίας, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android θα είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Οι παίκτες του GambetDC έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων και σε διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού, όπως μέσω single-game, parlay, in-game και proposition bets. Παράλληλα, το GambetDC είναι ευρέως διαθέσιμο σε ολόκληρη την Περιφέρεια σε παίκτες ηλικίας 18 ετών και άνω, εκτός από τις περιοχές υπό ομοσπονδιακή διοίκηση, όπως ορίζεται από το Νόμο Shipstead-Luce Act και εντός δύο οικοδομικών τετραγώνων περιφερειακά των τεσσάρων μεγαλύτερων αθλητικών σταδίων της Περιφέρειας. Επιπλέον το 2021, η Intralot θα υλοποιήσει τη δυνατότητα αθλητικού στοιχηματισμού μέσα από το δίκτυο σημείων πώλησης της Λοταρίας.

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία προσβλέπει σε περαιτέρω συνεργασία με την DC Lottery. Η Beth Bresnahan, Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Λοταριακών και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια, αναφέρθηκε στη δυνατότητα εκσυγχρονισμού του χαρτοφυλακλιου προϊόντων που δίνει η συνεργασία βοηθώντας στην μεγιστοποίηση των εσόδων ενώ στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσει του Byron Boothe, προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου της Intralot Αμερικής. 

naftemporiki.gr