Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2007 11:14

Αν. Βγενόπουλος: Θα δικαιωθεί η επιλογή του Δ. Δασκαλόπουλου

«Τιμώ τον κ. Δ. Δασκαλόπουλο για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Vivartia και σέβομαι τις απόψεις του. Τον ευχαριστώ για την επιλογή του να παραδώσει στην MIG τον έλεγχο της εταιρείας και είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιλογή του θα δικαιωθεί προς όφελος των εργαζομένων και των συνεργατών της Vivartia, των μετόχων της, αλλά και της ελληνικής οικονομίας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιπρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου από την Vivartia και τις εξελίξεις στην εταιρεία.

«Αυτή την περίοδο», πρόσθεσε ο κ. Βγενόπουλος, «η διοικητική ομάδα της Vivartia υπό την ηγεσία του κ. Σ. Θεοδωρόπουλου επεξεργάζεται το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας το οποίο και θα ανακοινωθεί σύντομα».

«Με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία μας ο κ. Σ. Θεοδωρόπουλος, η διοικητική του ομάδα και όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα προχωρήσουν σε μια νέα περίοδο έντονης και ταχείας ανάπτυξης της Vivartia με στόχο να καταστεί μία από τις μεγαλύτερες ομοειδείς εταιρείες στον κόσμο».