Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2001 19:10

Διαζύγιο Κ.Ι.Δανιηλίδη - ΙΚΑ

Τη διακοπή της 25ετούς διάρκειας της ιδιότυπης σύμβασης μεταξύ της εταιρείας Κ.Ι.Δανιηλίδη και του ΙΚΑ ανακοίνωσε ο διοικητής του τελευταίου μετά τη σημερινή συνάντησή του με τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η εταιρεία «δεν είχε αντίρρηση σε παράταση της σύμβασης, η οποία όμως δεν φάνηκε ότι βρισκόταν μέσα στον προγραμματισμό του Ιδρύματος, αφού οι σχετικές προτάσεις του για διαφοροποίηση του τρόπου συνεργασίας θα είχαν σημαντικές ζημιογόνες επιπτώσεις». Η εταιρεία πάντως, συνεχίζει η ανακοίνωση, «έχοντας επίγνωση των κοινωνικών συνεπειών, εξακολουθεί να είναι έτοιμη να δεχθεί πρόταση του ΙΚΑ για παράταση της συμβάσεως, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία θα θέσει σε άμεση εφαρμογή το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και ανακαινίσεως του ακινήτου της κλινικής της, ώστε να λειτουργήσει, στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα, ως γενική κλινική».

Η διοίκηση της εταιρείας Κ.Ι.Δανιηλίδη, καταλήγει η ανακοίνωση, διαβεβαιώνει τους μετόχους ότι έχει ήδη λάβει αλλά και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα αποτελέσματά της όχι μόνον να μην επηρεασθούν αλλά και να βελτιωθούν.

Σημειώνεται, ότι η ισχύουσα σύμβαση μεταξύ της εταιρείας και του ΙΚΑ λήγει στις 26/04/2001.