Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007 10:16

Byte: Αναβάθμιση της συνεργασίας με Oracle

Τον τίτλο του Certified Advantage Partner της Oracle απέκτησε πρόσφατα η Byte Computer, γεγονός που την κατατάσσει πλέον στην υψηλότερη βαθμίδα των εμπορικών και τεχνολογικών συνεργατών της Oracle διεθνώς που φέρουν την αντίστοιχη πιστοποίηση και αναβαθμίζει την υφιστάμενη συνεργασία της με την εταιρεία.

Σύμφωνα με την νέα αυτή πιστοποίηση, η Byte διαθέτει την υψηλότερη δυνατή τεχνογνωσία πάνω σε όλο το φάσμα των προϊόντων και των τεχνολογικών λύσεων της Oracle, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών, βάσεων δεδομένων και Middleware, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Oracle 10g.

«Η αναγνώριση της μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας πάνω στις τεχνολογίες της Oracle, έναν από τους κορυφαίους οίκους λογισμικού διεθνώς, ήταν θεμελιώδους και στρατηγικής σημασίας για εμάς. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια έμπρακτη επισφράγιση της συστηματικής επένδυσης και εργασίας που υλοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε τεχνολογίες αιχμής. Το γεγονός αυτό μας προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα και μας επιτρέπει να το αξιοποιήσουμε στην ελληνική αγορά – και όχι μόνο.» υπογράμμισε ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βyte.