Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2001 16:46

Παρουσίαση της Unibrain στο επενδυτικό κοινό

Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας πληροφορικής Unibrain παρουσίασαν σήμερα στο ευρύ επενδυτικό κοινό εκπρόσωποι της εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με αφορμή την εισαγωγή της Unibrain στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ).

Η εταιρεία πρόκειται να διαθέσει στο επενδυτικό κοινό 800.000 νέες μετοχές, από τις οποίες 762.000 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και οι υπόλοιπες 38.000 με ιδιωτική τοποθέτηση, ενώ η τελική τιμή διάθεσης της μετοχής θα διαμορφωθεί με book building. Μετά την έκδοση των νέων μετοχών την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου θα διαθέτει και πάλι η εταιρεία Ιντρακόμ με 31,6% και η εταιρεία LFG Finance, συμφερόντων των Αθηναϊκών Συμμετοχών, με 19,7%.

Τα κεφάλαια που Θα συγκεντρωθούν από την εισαγωγή της εταιρείας στη ΝΕΧΑ, θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος είναι η Alpha Finance, ενώ Κύριος Ανάδοχος, Σύμβουλος Eκδοσης και Ειδικός Διαπραγματευτής η Ωμέγα Χρηματιστηριακή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η δημόσια εγγραφή της εταιρείας για την εισαγωγή των μετοχών της στη ΝΕΧΑ θα πραγματοποιηθεί στις 6, 9 και 10 Απριλίου.