Οικονομία & Αγορές
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 07:04

Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

«Γκάζι» στις μεταβιβάσεις και τις γονικές παροχές ακινήτων έχουν πυροδοτήσει οι κυβερνητικές εξαγγελίες για ριζική αναμόρφωση του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου προσδιορισμού των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων. Χιλιάδες φορολογούμενοι εκτιμούν ότι οι επικείμενες αλλαγές, οι οποίες αναμένεται να τεθούν σε ισχύ μετά τον Μάιο, θα οδηγήσουν για έναν σημαντικό αριθμό ακινήτων σε αύξηση των αντικειμενικών τιμών και σε αυξήσεις φόρων στις μεταβιβάσεις ακινήτων από το καλοκαίρι.

Πήραν φωτιά μεταβιβάσεις, γονικές παροχές ακινήτων
Εν όψει της αύξησης των αντικειμενικών αξιών, που επηρεάζουν 20 φόρους. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντισταθμίσει τις αυξήσεις αυτές με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. 

 

5 ξενοδοχεία εξαγόρασε η Hines στην Κρήτη
Eπένδυσε 150 εκατ. με τον όμιλο Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη

 

Η αλήθεια για την οικονομία Τραμπ
Απέδωσαν οι τεράστιες φοοελαφρύνσεις;  Τα στοιχεία δείχνουν ότι η οικονομία Τραμπ υπολείπεται σε σχέση με τις υποσχέσεις του προέδρου ή και τη δεύτερη θητεία Ομπάμα, γράφει ο Τζόζεφ Στίγκλιτς. 

 

Σε αυτόνομη τροχιά από φέτος η δραστηριότητα της Upfield στην Ελλάδα
Στους πρώτους μήνες του 2020 η ελληνική θυγατρική αναμένεται να έχει αναπτύξει πλήρως τη δική της οργάνωση και υποδομές, γεγονός που ενδέχεται να σηματοδοτεί και το τέλος της μεταβατικής περιόδου συνεργασίας της με την Ελαΐς Unilver (σ.σ.: στο πλαίσιο της οποίας η Unilever παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στην Upfield)