Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007 18:22

FBBank: Ο Β. Ρέστης νέος πρόεδρος

Συνεδρίασε σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της FBBank, το οποίο εξέλεξε στη θέση του προέδρου τον κ. Βίκτωρα Ρέστη, αφού έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Δημήτρη Μηλιάκου.

Στη θέση του Αντιπροέδρου, την οποία κατείχε ο κ. Ρέστης εκλέχτηκε ο κ. Μιχαήλ Σακέλλης. Ο κ. Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλης ορίστηκε Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο δε κ. Ηλίας Μπέτσης εκλέχτηκε νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο νέος Πρόεδρος, κ. Ρέστης, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Μηλιάκο για τη συνεισφορά του ως Προέδρου. Η ανάπτυξη της Τράπεζας και τα οικονομικά της αποτελέσματα δικαιώνουν τις επιλογές της Διοίκησης και τις προσπάθειες των εργαζομένων. Ως Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου στο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ευστάθιο Παπαγεωργίου και όλη τη Διοικητική Ομάδα της Τράπεζας.

Η FBBank θα συνεχίσει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας της και τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς της, εστιάζοντας στην προσφορά ανταγωνιστικών καινοτόμων προϊόντων και ποιοτικής εξυπηρέτησης στην τραπεζική ιδιωτών, την τραπεζική επιχειρήσεων, και τη ναυτιλιακή τραπεζική, τομείς όπου ήδη δραστηριοποιείται με επιτυχία».