Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 17:26

LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της Lamda Development, σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για πώληση μέρους των ιδίων μετοχών (ποσοστού 1.66% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας) ...

Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της Lamda Development, σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για πώληση μέρους των ιδίων μετοχών (ποσοστού 1.66% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας) στην εταιρεία ΑEGEAN, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

«Η Lamda Development βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, θα είναι η αρχή για μια ευρύτερη και σημαντικότατη συνεργασία με την AEGEAN, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα, που θα την καταστήσει επίσημο αερομεταφορέα του Ελληνικού. Στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο, εξαιρετικό δείγμα συνένωσης δυνάμεων και ανάπτυξης συνεργιών, ώστε να καταστεί η Αθήνα παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Ταυτόχρονα, αποτελεί αφετηρία μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη και βαθιά πίστη του επιχειρηματικού κόσμου στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού».