Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 16:17

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) (Ορθή Επανάληψη)

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ Η ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το ΔΣ της Εταιρείας κατά την συνεδρίαση του στις 22/7/2019 όρισε ως Υπεύθυνο Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου τον κο. ...

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ

Η ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το ΔΣ της Εταιρείας κατά την συνεδρίαση του στις 22/7/2019 όρισε ως Υπεύθυνο Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου τον κο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΑΒΡΑΝΟ στη θέση του αποχωρήσαντα  κου. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ως Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου στις 23/7/2019 όπως εξάλλου είχε συμπεριληφθεί σχετική μνεία και στην ανακοίνωση των αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων η οποία δημοσιεύθηκε στις 24 Ιουλίου 2019.

Ο κος. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΒΡΑΝΟΣ είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΚΑΤΕΕ Πατρών , με κατεύθυνση τα Oικονομικά -Λογιστική. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ως βοηθός Λογιστή  το 1990 έως το 1994 και από το 1995 και έκτοτε  εργάστηκε σαν Ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας  υπηρεσίες  λογιστικού και φορολογικού Ελέγχου σε Εταιρείες.