Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 16:51

Marefind: Η σύγχρονη πλατφόρμα δικτύωσης στη ναυτιλία

Μια νέα καινοτόμο πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τον χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting δημιούργησε η Marefind International Ltd.

Μια νέα καινοτόμο πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τον χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting δημιούργησε η Marefind International Ltd.

H πλατφόρμα Marefind.com, www.marefind.com, επιτρέπει την ταυτόχρονη δικτύωση των ναυτικών και επαγγελματιών με τις ναυτιλιακές εταιρείες. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη του πλοίου και της ναυτιλιακής εταιρείας. Η εξεύρεση του πλέον κατάλληλου επαγγελματία/ναυτικού, σε έναν κόσμο που καθημερινά μεταβάλλεται και οι ανάγκες αυξάνουν συνεχώς, είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία.

Η πλατφόρμα Marefind.com στοχεύει να δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες δικτύωσης αυτών που αναζητούν εργασία στον χώρο της ναυτιλίας και αυτών που επιζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες και ναυτικούς, εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα και με πλήρη διαφάνεια. Η Marefind.com δημιουργεί ένα σύγχρονο hub ναυτικών, επαγγελματιών και εταιρειών, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας, απασχόλησης και στελέχωσης στον χώρο αυτόν.

Ο χώρος της ναυτιλίας και του Yachting αναπτύσσεται παγκοσμίως με ταχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα η εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία/ ναυτικού, στη σωστή στιγμή και στον σωστό χώρο να γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Η Marefind δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτό το κενό. Η διεθνής φύση της ναυτιλίας ταιριάζει απόλυτα με αυτή της πλατφόρμας, η οποία προσφέρει ευκαιρίες εργασίας παγκοσμίως και ταυτόχρονα για όλους.

Στην πλατφόρμα  περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες πλοίων και σκαφών καθώς και όλες οι θέσεις απασχόλησης και τα επαγγέλματα των ναυτιλιακών γραφείων

Ειδικότερα οι επιμέρους κατηγορίες  της πλατφόρμας είναι:

  • Merchant Shipping Vessels : Bulk Carriers, Chemical Carriers, Containers, General Cargo Vessels, LNG Carriers, Ro-Ro Vessels, Tankers, Tug Vessels
  • Passenger Ships: Cruise Ships, Ferry Boats
  • Yachts: Power Boats, Sail Boats
  • Shipping Offices.: Accounting, Bunkers, Chartering, Crewing, Finance, Insurance, Internships, Legal, Marine Surveyor, Operations, Secretary, SnP, Superintendent, Supply, Technical, Trader, etc.