Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2001 18:42

Εμπορική: Εκδήλωση για τις ελληνικές επιχειρήσεις στη Ν.Α. Ευρώπη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ελληνικές επιχειρήσεις στη Ν.Α. Ευρώπη και η εμπειρία της Εμπορικής Τράπεζας», διοργάνωσε χθες η Εμπορική Τράπεζα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Ο γενικός διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, Δημήτρης Φραγγέτης, είπε ότι η συνάντηση αυτή, μεταξύ επιχειρηματιών και μιας τράπεζας που ανέκαθεν στήριζε τις επιχειρηματικές προσπάθειες, πραγματοποιείται σε μια στιγμή κατά την οποία η προσέγγιση και εκτίμηση των προσφερομένων ευκαιριών στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης αρχίζει να γίνεται περισσότερο ρεαλιστική.

Ο κ. Σπύρος Κοσκινάς, διευθυντής διεύθυνσης διεθνών εργασιών της Εμπορικής, τόνισε ότι σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ακουστεί όχι μόνο η εμπειρία της Τράπεζας αλλά και οι συγκεκριμένες ανάγκες των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις χώρες αυτές, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους η Τράπεζα θα συμβάλλει στην αντιμετώπισή τους.

Στη συνέχεια, οι πέντε Διευθυντές των θυγατρικών τραπεζών της Εμπορικής στη Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Αρμενία και Γεωργία, αναφέρθηκαν στην πορεία των οικονομιών στις χώρες αυτές, στο εκεί επιχειρηματικό περιβάλλον και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες.