Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2006 16:47

Microsoft Ελλάς: Βράβευση νικητών Πανελλήνιο Διαγωνισμού Πληροφορικής

Οκτώ μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον 16ο και 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής, τιμήθηκαν σε ειδική τελετή που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής (ΕΠΥ), παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Γεώργιου Καλού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, οι νικητές του διαγωνισμού παρέλαβαν επίσης ως συμβολικό δώρο λογισμικό Microsoft Office Professional Edition 2003 από τη Microsoft Ελλάς, χρυσό χορηγό του 18ου Διαγωνισμού Πληροφορικής.

«Είναι χαρά μας να ενισχύουμε τα νέα ταλέντα στο χώρο της πληροφορικής που έχει να δείξει η χώρα μας», δήλωσε ο κ. Πάνος Θεοδοσόπουλος, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς. «Υποστηρίζουμε έμπρακτα το θεσμό αυτό, που ενθαρρύνει τους Έλληνες μαθητές να γνωρίσουν σε βάθος την πληροφορική και να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ελπίζουμε ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι μαθητές, προερχόμενοι από σχολεία όλης της χώρας, θα λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».