Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2006 17:41

Πετζετάκις: Συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με Marine Products

Σε αποκλειστική συμφωνία προμήθειας εξειδικευμένων εύκαμπτων σωλήνων για την κατασκευή σκαφών με την MARINE PRODUCTS INTERNATIONAL (M.P.I.), τον μεγαλύτερο προμηθευτή υλικών κατασκευής σκαφών αναψυχής στις ΗΠΑ, προχώρησε η Αριστόβουλος Γ. Πετζετάκις Α.Ε. .

Η συμφωνία αφορά στην προμήθεια εξειδικευμένων εύκαμπτων σωλήνων που θα διατίθενται από την M.P.I. για την κατασκευή σκαφών αναψυχής. Το αρχικό ύψος της συμφωνίας ανέρχεται σε 1,5 εκ. δολάρια, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά όταν αναπτυχθεί η πλήρης σειρά των προϊόντων που θα παράγει η Αριστόβουλος Γ. Πετζετάκις για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της M.P.I. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που η πρώτη ελληνική πολυεθνική εισέρχεται στην βιομηχανία κατασκευής σκαφών αναψυχής των ΗΠΑ, η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Η συμφωνία υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Μ.P.I., κ. Dennis Koch και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Πετζετάκις κ. Γεώργιο Πετζετάκι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Koch στην Ελλάδα.