Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2001 16:18

Οnline παιχνίδια από την ACN

Tον πρώτο δικτυακό τόπο στην Ελλάδα, τo "Gamecity Network" στη διεύθυνση www.gamecity.gr, με περιεχόμενο βασισμένο κατά κύριο λόγο στα on-line παιχνίδια υπολογιστών αλλά και γενικότερα στις νέες τεχνολογίες, δημιούργησε η ACN, εταιρεία του Ομίλου Altec και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, απώτερος σκοπός αυτού του δικτύου είναι να φέρει κοντά και να δημιουργήσει κοινότητες ανάμεσα στο κοινό των "παικτών" (gamers) της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, που μέχρι σήμερα δεν είχαν έναν κοινό δικτυακό τόπο σαν σημείο αναφοράς.

Σε πρώτη φάση έχουν κατασκευαστεί τρεις δικτυακοί τόποι, το GameCity, το οποίο αποτελεί και τον κορμό του δικτύου, το Filecity και το Multiplayer. Το Gamecity περιέχει πληροφορίες και αξιολογήσεις από μία ομάδα εξειδικευμένων συντακτών για όλα τα νέα παιχνίδια της αγοράς, το Filecity αποτελεί έναν τεράστιο χώρο με αρχεία ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το Multiplayer αφορά το απευθείας παιχνίδι μέσω του Ιντερνετ (on-line gaming).