Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 18 Απριλίου 2006 19:04

ΜΒΔΤ: Νέα μίσθωση για το κτηριακό συγκρότημα στο Φάληρο

Δωδεκαετή μισθωτική συμφωνία για το κτηριακό συγκρότημα Ι στο Δέλτα Φαλήρου με την πολυεθνική εταιρεία νομικών συμβούλων Norton Rose υπέγραψε ο όμιλος Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική (ΜΒΔΤ).

Η σύμβαση αφορά 1.972 τ.μ. γραφειακών και 100 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων. Πρόκειται για την τρίτη μισθωτική σύμβαση που υπογράφηκε για το κτιριακό συγκρότημα Ι, που πλέον έχει μισθωθεί κατά 60%, ανεβάζοντας το συμφωνηθέν συνολικό ετήσιο μίσθωμα σε 1.620.000 ευρώ. Η ετήσια αναπροσαρμογή για τις μισθωτικές συμβάσεις πραγματοποιείται σύμφωνα με τον ελληνικό πληθωρισμό και επιπλέον 100 μονάδες βάσης.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που υποδεχόμαστε την Norton Rose στο κτιριακό συγκρότημα του Δέλτα Φαλήρου. Η γκάμα των μισθωτών μας καθώς και το υψηλό κύρος τους καταδεικνύουν την ελκυστικότητα των ακινήτων μας στο Δέλτα Φαλήρου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αρης Βωβός.

«Το project παρέχει πάνω από 23.000 τ.μ. εμπορικών, ψυχαγωγικών και γραφειακών χώρων καθώς και 1.500 θέσεις στάθμευσης και αναμένεται να συνεισφέρει 4 ευρώ ανά μετοχή στην καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) το 1ο εξάμηνο του 2006», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Όμιλος ΜΒΔΤ προέβη σε πώληση 263 τ.μ. γραφειακών χώρων και δύο θέσεων στάθμευσης του εμπορικού κέντρου επί της Λεωφ. Κηφισίας 49, στην Εμβρυοϊατρική-Γενετική ΕΠΕ με συνολικό τίμημα 801.000 ευρώ.