Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2006 16:50

ΕΥΔΑΠ: Αποκλειστική συνεργασία με την ΑΤΕbank

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, που αφορά την εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης η ΕΥΔΑΠ διευκρινίζει ότι «μετά από πρόσκληση που απέστειλε στις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες (δημόσιες και ιδιωτικές), έλαβε προσφορές που αφορούσαν -μεταξύ άλλων- και την «εξυπηρέτηση των καταναλωτών στο γκισέ των τραπεζών», για την πληρωμή των λογαριασμών υδροληψίας.

Στα πλαίσια αυτά, η πλέον συμφέρουσα προσφορά που υπεβλήθη ήταν αυτή της Αγροτικής Τράπεζας, παρέχοντας την χαμηλότερη οικονομική επιβάρυνση, ύψους 0,50 ευρώ ανά λογαριασμό, χωρίς καμία υποχρέωση για άνοιγμα λογαριασμού. Επιπλέον, η προσφορά της ΑΤΕbank περιελάμβανε προτάσεις για δωρεάν ανάπτυξη λογισμικού για την ηλεκτρονική σύνδεση των πρακτορείων με την ΕΥΔΑΠ.

Το δ.σ. της ΕΥΔΑΠ αποφάσισε την αποκλειστική συνεργασία με την ΑΤΕbank. Στην απόφαση αυτή μειοψήφησε μόνο ένα μέλος του δ.σ.

Τονίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η εξόφληση των λογαριασμών στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ, στο δίκτυο των ΕΛΤΑ, στα πρακτορεία, καθώς και με πάγια εντολή στις τράπεζες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η ανωτέρω συνεργασία ουδεμία σχέση έχει με τον διαγωνισμό για την μισθοδοσία του προσωπικού της εταιρείας, στον οποίο η ΑΤΕbank υπέβαλε (από το σύνολο των τραπεζών που συμμετείχαν) την πλέον συμφέρουσα προσφορά για το προσωπικό της ΕΥΔΑΠ και συνεπώς προχωρούν ήδη οι διαδικασίες, προκειμένου να υπογραφεί σχετική σύμβαση συνεργασίας».