Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 08 Μαΐου 2001 21:14

ΧΑΑ: Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Βόλο

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δίνοντας προτεραιότητα στον επενδυτή και επιδιώκοντας την προαγωγή της χρηματιστηριακής παιδείας, ξεκίνησε την υλοποίηση επαναλαμβανόμενων βραχυχρόνιων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην επαρχία. Ηδη, τα πρώτα πέντε σεμινάρια ολοκληρώθηκαν στη Λάρισα με σημαντική επιτυχία.

Στα σεμινάρια δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές να ενημερωθούν για το ισχύον θεσμικό πλαίσιο του χρηματιστηρίου, τον τρόπο διενεργείας των συναλλαγών, τις υποχρεώσεις παροχής ενημέρωσης των εισηγμένων εταιριών, τα εταιρικά γεγονότα στα οποία καλείται ο μέτοχος να δώσει έγκριση και τη σημασία των θεμελιωδών μεγεθών στην αξιολόγηση μιας εταιρίας, ανάμεσα σε άλλα θέματα.

Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 3 ωρών και συμμετέχουν περίπου 40 άτομα κάθε φορά. Δημιουργείται κατάλογος συμμετεχόντων με βάση τη δήλωση συμμετοχής και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Τα δύο πρώτα σεμινάρια στο Βόλο, θα πραγματοποιηθούν στις 16 & 17/5/2001.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια υποβάλλονται στο τηλ. 041 - 533 103, ώρες 10 - 2 μ.μ. και 6 - 8 μ.μ και τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.