Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2019 θα μπορούν να παραδώσουν οι παραγωγοί την ξηρή κορινθιακή σταφίδα σοδειάς στις μεταποιητικές επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι επιλέξιμοι για τη συνδεδεμένη ενίσχυση, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2019 θα μπορούν να παραδώσουν οι παραγωγοί την ξηρή κορινθιακή σταφίδα σοδειάς στις μεταποιητικές επιχειρήσεις, προκειμένου να είναι επιλέξιμοι για τη συνδεδεμένη ενίσχυση, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Πρόκειται για αίτημα των ίδιων των παραγωγών, καθότι η εν λόγω προθεσμία λήγει σύμφωνα με την αρχική Υπουργική Απόφαση (1571/62616/ 2017) στις 30 Νοεμβρίου και δεν είχαν αρκετό χρονικό διάστημα για να διαπραγματευτούν το προϊόν τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ.
Επιπλέον, η καταχώρηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ από τις μεταποιητικές επιχειρήσεις των συνολικών ποσοτήτων για κάθε γεωργό ή φορέα από τον οποίο έχουν παραλάβει πρώτη ύλη αποξηραμένη κορινθιακή σταφίδα θα πρέπει να γίνει απαρέγκλιτα έως την 28η Φεβρουαρίου 2019.