Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2006 16:32

Ανάκληση Opel Vectra & Signum

Στην ανάκληση Opel Vectra C & Signum για επιδιόρθωση βλάβης του θερμαινόμενου μπεκ ψεκασμού του συστήματος πλύσης του εμπρόσθιου παρμπρίζ, προέβη η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα.

Η ανάκληση αφορά 568 οχήματα παραγωγής 2004-2006, τα 386 εκ των οποίων έχουν ήδη παραδοθεί σε καταναλωτές. Σε ορισμένα από τα ανωτέρω οχήματα, λόγω βλάβης του θερμαινόμενου μπεκ ψεκασμού του συστήματος πλύσης του εμπρόσθιου παρμπρίζ, ο οδηγός μπορεί να αντιληφθεί χαρακτηριστική οσμή χημικού και /ή καπνό να βγαίνουν από τα ανοίγματα εξαερισμού του παρμπρίζ, τα οποία προκαλούνται λόγω υπερθέρμανσης του μπεκ.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στους ιδιοκτήτες των εν λόγω οχημάτων θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή. Τόσο ο έλεγχος, όσο και η τυχόν αντικατάσταση εμπλεκομένων εξαρτημάτων, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Opel, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164 700.