Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2006 17:42

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 16/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας (Σέκερη 1), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή/και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της, κατά τις σχετικές προβλέψεις των άρθρων 13 και 16 κν 2190/1920 σε συνδ. με ΠΔ30/1988. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Β’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ.5-7, Μαρούσι T.K. 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/6/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01-31/12/2005 και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τα πεπραγμένα και την όλη διαχείριση της δωδέκατης εταιρικής χρήσης 01/01-31/12/2005. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 01/01-31/12/2006. 4. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρείας στο προσωπικό και την διοίκηση αυτής με την μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option plan), ορισμός του ανωτάτου αριθμού των μετοχών, την τιμή και τους όρους διάθεσης αυτών σύμφωνα με την παρ. 9 άρθρο 13 του κ.ν. 2190/1920. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο και να ψηφίσει σε αυτή πρέπει σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό να ζητήσει από το χειριστή του λογαριασμού του ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών του και να καταθέσει στα γραφεία της εταιρείας, Σόλωνος 98 - Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς του.

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 23/06/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον Δήμο Καλλιθέας, Λ. Θησέως 280, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρίας - Ομίλου) της εταιρικής χρήσης 2005 μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών απο κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2006 και έγκριση αμοιβής τους. 4. Έγκριση Διάθεσης Κερδών. 5. Προέγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ. 6. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διεύθυνσης ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. 7. Έγκριση τελικού πίνακα Αντληθέντων Κεφαλαίων. 8. Έγκριση συμμετοχής της εταιρίας σε Δημόσιους Διαγωνισμούς. 9. Έγκριση προσωρινής αντικατάστασης του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέου Δ.Σ. 10. Έτερα θέματα και ανακοινώσεις. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας σύμφωνα με το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 04/07/2006, ημέρα Τρίτη, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν απο αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπρόσωπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν απο την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Καλλιθέα, Λεωφ. Θησέως 280.

F.H.L. H. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/06/2006, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων [Ισολογισμός, Λογαριασμός Αποτελέσματα Χρήσης, Πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων Προσάρτημα] της εταιρικής καθώς και της ενοποιημένης χρήσης 2005 μετά των επαυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών. 2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2005. 3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της Εταιρείας από την ευθύνη οποιασδήποτε φύσεως, αναφορικά με τον Ισολογισμό, τις λοιπές οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση εν γένει της χρήσεως 2005[1/1-31/12/2005], εταιρικής και ενοποιημένης. 5. Διάφορες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι οποίοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, χωρίς όμως να βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό που τηρείται στο Κ.Α.Α., πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και αφού παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης που θα έχει εκδοθεί από το Κ.Α.Α. να την καταθέσουν μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης τους στο Ταμείο της Εταιρείας στη ΒΙΠΕ Δράμας, πέντε [5] τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας. Οι Μέτοχοι οι οποίοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο ΚΑΑ, προκειμένου να μετάσχουν στην ανωτέρω Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, που εκδίδει και παραδίδει το Κ.Α.Α, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης τους στο Ταμείο της Εταιρείας [ΒΙΠΕ Δράμας], εντός της άνω οριζόμενης προθεσμίας και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.