Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2006 17:38

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ZHNΩΝ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/07/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη αποφάσεως για την αλλαγή χρήσεως μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην ανωτέρω Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με την οικεία Νομοθεσία (άρθρο 28 ν.2190/1920) και τα οριζόμενα στο Καταστατικό της Εταιρίας, να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οιαδήποτε εν Ελλάδι Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες προ της ορισθείσης ως άνω ημερομηνίας συνεδριάσεως της εν λόγω Α' Επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως και να προσκομίσουν τις αντίστοιχες αποδείξεις καταθέσεως των τίτλων των μετοχών τους, καθώς επίσης και τα Πληρεξούσια έγγραφα εκείνοι που θα αντιπροσωπεύσουν τους μετόχους, ωσαύτως προ πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία συνεδριάσεως της Α Επαναληπτικής αυτής Γενικής Συνελεύσεως.

ΒΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 12/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην έδρα της, Λεωφόρου Γεωργίου Γεννηματά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή αδείας για έκδοση μη μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την διενέργεια των σχετικών πράξεων. 2. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και τον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα σχετικά πρακτικά. Διάφορες ανακοινώσεις. Για να λάβουν μέρος στην άνω Έκτακτη Γ.Σ. οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρίας, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, πρέπει να προσκομίσουν στο ταμείο της εταιρίας ή στο Τ.Π.& Δ. ή σε οποιαδήποτε εντός της Ελλάδος εδρεύουσα Τράπεζα, σχετική βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει ότι οι μετοχές τους έχουν δεσμευθεί με σκοπό την συμμετοχή του μετόχου στην άνω Γ.Σ. Τα αποδεικτικά καταθέσεων της πιο πάνω βεβαίωσης, όπως και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης, θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της εταιρίας τουλάχιστον (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη Γ.Σ., δηλαδή μέχρι και την 06/07/2006.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/07/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στην έδρα της Εταιρίας (Σέκερη 1), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού και μεταφορά της έδρας της Εταιρείας από την Αθήνα στο Μαρούσι. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ.5-7, Μαρούσι T.K. 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).