Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2006 17:28

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 05/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στη Μυτιλήνη και επί του πλοίου της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αίτημα της Τράπεζας FBB- First Business Bank S.A. για Κεφαλαιοποίηση μέρους του δανείου ποσού ύψους (Euro 3.366.500) σε μετοχές της Εταιρείας. 2. Έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές της εταιρείας ύψους μέχρι Euro 90.000.000 και χορήγηση σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη), πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση, τα παρακάτω έγγραφα: -Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και έχουν Χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) στο Σ.Α.Τ. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών για Συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση που εκδίδει το Κ.Α.Α. μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. -Όσοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν Χειριστή αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό του Κ.Α.Α. θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κ.Α.Α., και να προσκομίσουν την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. -Όσοι δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τα αποθετήρια τους είτε στο Ταμείο της Εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν στην εταιρεία τα αποδεικτικά της εν λόγω κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 (Υπ’ όψιν κας Τσαγκαρέλλη τηλ. 22510 26212).

REDS Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 05/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30, στα γραφεία της Eταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, Λ. Ριανκούρ 78α, στο Δήμο Αθηναίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τμήματος του λογαριασμού "Έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" με αύξηση της ονομαστικής αξίας της τιμής της μετοχής και Ταυτόχρονη Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της τιμής της μετοχής, προς το σκοπό μερικής διαγραφής ζημιών παρελθουσών χρήσεων - Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Διάφορες Ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να παραστούν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία τη σχετική βεβαίωση από το Κ.Α.Α., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που να αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α., πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Συνελεύσεως. Τα πληρεξούσια και τα έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων των μετόχων πρέπει να έχουν κατατεθεί στην Εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως.

ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 05/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Λεωφ. Μεσογείων 85, 11526 Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3156/2003 και τους επιμέρους όρους και προϋποθέσεις αυτού. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας καθώς και τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για τυχόν αντιπροσώπευσή τους, τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας καθώς και τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για τυχόν αντιπροσώπευσή τους, τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/07/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 137, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αγορά Οικοπέδου. Παρακαλούνται οι επιθυμούντες να μετάσχουν μέτοχοι να δεσμεύσουν τις μετοχές τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αθηνών ΑΕ, να καταθέσουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης με απόδειξη στο ταμείο της εταιρείας και να παραδώσουν τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους στην εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που ορίστηκε για τη συνεδρίαση.