Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2006 17:39

Marfin FG: Απάντηση στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου για Λαϊκή Τράπεζα

«Η "ανεπιβεβαίωτη πληροφορία" που αναφέρεται http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/27/1207645.htm είναι ανακριβής και συκοφαντική και αυτό αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Θα παρακαλέσουμε την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου να μας κατονομάσει τον πληροφοριοδότη της ώστε να ακολουθήσουμε την οδό της Ποινικής Δικαιοσύνης.

2. Όπως αποδεικνύεται από σχετικές επιστολές που ανταλλάξαμε με την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ουδεμία παραβίαση της κλειστής περιόδου διαπράξαμε.

3. Εμπιστευόμαστε την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου ότι τελικώς θα ελέγξει τα κίνητρα του πληροφοριοδότη της που επί της ουσίας προσπαθεί να επηρεάσει την άριστη συνεργασία μας».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Marfin Financial Group απαντώντας στην επιστολή του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, στην οποία αναφέρεται ότι η τελευταία διερευνά ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι υπήρξε προσυνεννόηση μεταξύ της Marfin και της Tosca Fund για την εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της Λαϊκής Τράπεζας το οποίο κατείχε η τράπεζα HSBC.