Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2006 18:09

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.Ε.Χ.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/07/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 14, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού της Εταιρείας σχετικά με τη διανομή των κερδών, εν όψει του ν. 3371/2005. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας (Σολωμού 20, ¶λιμος Αττικής), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκχώρηση της, κατ’ άρθρο 3α παρ. 1β του Κ.Ν. 2190/1920 (και άρθρου 6 παρ. 13 του καταστατικού), εξουσίας της Γ.Σ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουλίου 2006, πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του Αποθετηρίου Αξιών, η ως άνω βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17, Αθήνα). Οι βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των μετόχων, πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (οδός Σολωμού, αριθ. 20 στον ¶λιμο Αττικής), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της ως άνω Γενικής Συνέλευσης.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/07/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στις Αχαρνές Αττικής, Αριστοτέλους 95, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικαιροποίηση του Καταστατικού σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε την 15.12.2005 από το Δ.Σ. σε υλοποίηση προγράμματος stock option. 2. Εκχώρηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας του δικαιώματος έκδοσης ομολογιακού δανείου κατ’ εφαρμογήν της παρ. 2 εδαφ. β’ του άρθρου 5 του Καταστατικού της. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην κατά τα άνω Eπαναληπτική Γενική Συνέλευση πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, είτε μέσω του χειριστή τους παραλαμβάνοντας από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, είτε με δήλωσή τους προς το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και τη λήψη της σχετικής βεβαίωσης δέσμευσης των μετοχών τους, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη σύγκληση της εν λόγω Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι’ αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της εταιρίας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους. Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε οποιαδήποτε ανώνυμη Τραπεζική εταιρία και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί ως και τα τυχόν σχετικά έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στα ως άνω γραφεία της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/07/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον ¶γιο Στέφανο Αττικής, Χελμού 21, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της 32ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2005 έως 31-12-2005. 2. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και του λογαριασμού διάθεσης κερδών της 32ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2005 έως 31-12-2005. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 32ης εταιρικής χρήσης από 1-1-2005 έως 31-12-2005. 4. Έγκριση και προέγκριση αποζημιώσεων, εξόδων και αμοιβών των μελών του Δ.Σ., του Προέδρου, Αντιπροέδρου και των Διευθυνόντων Συμβούλων και των Συμβούλων που συνδέονται με την Εταιρεία με συμβάσεις μισθώσεως έργου ή εντολής. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξεως της θητείας του υπάρχοντος, το οποίο θα διοικήσει την εταιρεία μέχρι 30 Ιουνίου 2009. 6. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τη διαχειριστική περίοδο από 1-1-2006 έως 31-12-2006 και καθορισμός αμοιβής των. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην έδρα της εταιρείας (Χελμού 21, 145 65 ¶γιος Στέφανος, Αττικής - τηλ. 2108145310, fax 2108141980). Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην ανωτέρω διεύθυνση. Επίσης εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην Εταιρεία τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ASPIS BANK Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 24/07/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Συμψηφισμός ζημιών προηγουμένων χρήσεων με το υπάρχον τακτικό αποθεματικό. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με διαγραφή ζημιών κατά ποσό ίσο με τις λογιστικές ζημίες που προέκυψαν κατά την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης. 3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών Μετόχων. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων. 5. Επανακαθορισμός του ποσοστού για τον σχηματισμό του τακτικού αποθεματικού και σχετική τροποποίηση του άρθρου 42 του καταστατικού περί διανομής κερδών. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο και να ψηφίσουν σε αυτήν, πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφ' όσον οι μετοχές τους ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

ZHNΩΝ Α.Ε. ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 24/07/2006, ημέρα Δευτέρα και περί ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικαταστάσεως παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. 2. Λήψη αποφάσεως για την εξειδίκευση και συγκεκριμενοποίηση των όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου που αποφασίστηκε με την από 8-6-2006 Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με την οικεία Νομοθεσία (άρθρο 28 ν.2190/1920) και τα οριζόμενα στο Καταστατικό της Εταιρίας, να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οιαδήποτε εν Ελλάδι Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες προ της ορισθείσης ως άνω ημερομηνίας συνεδριάσεως της εν λόγω Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως και να προσκομίσουν τις αντίστοιχες αποδείξεις καταθέσεως των τίτλων των μετοχών τους, καθώς επίσης και τα Πληρεξούσια έγγραφα εκείνοι που θα αντιπροσωπεύσουν τους μετόχους, ωσαύτως προ πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως.