Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2006 17:36

Πρόεδρος ΟΚΕ: Σκεπτικισμός στο ΠΑΣΟΚ για την Τεχνική Επιτροπή για το ασφαλιστικό

Με τους τρεις αντιπροέδρους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) και τον πρόεδρό της Νίκο Αναλυτή, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αναλυτής αναφερόμενος στο ασφαλιστικό είπε ότι εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το κατά πόσον θα έχει ο ίδιος ένα ρόλο, εφόσον συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή. Ο πρόεδρος της ΟΚΕ μετέφερε την εκτίμησή του ότι υπάρχει σκεπτικισμός στο ΠΑΣΟΚ για το αν θα μπορέσει να λειτουργήσει η Επιτροπή, και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι στο ασφαλιστικό πρέπει να κουβαλήσουμε όλοι μας ένα αίσθημα ευθύνης.

«Βεβαίως και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε διάλογο και για το ασφαλιστικό και για οποιοδήποτε θέμα», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση η υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη.

«Θέλουμε όμως από τη μεριά της κυβέρνησης να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις της, να υπάρχει ένα σχέδιο για το οποίο θα συζητήσουμε», είπε η κα Δαμανάκη, προσθέτοντας ότι «αυτό προσπαθούμε να θέσουμε και εδώ στην Επιτροπή της Βουλής και ζητάμε από την κυβέρνηση, να καταθέσει συγκεκριμένα τις προτάσεις της, διότι όπως αντιλαμβάνεστε και για μας ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος».