Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2001 15:48

Κατά 40% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Πλαίσιο Computers

Αύξηση 40% παρουσίασαν στο πρώτο τρίμηνο του 2001 οι πωλήσεις της εισηγμένης εταιρείας Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ φθάνοντας τα εννέα δισ. δρχ. έναντι 6,4 δισ. δρχ. την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Το πρώτο τρίμηνο του 2001, τα κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 20% και διαμορφώθηκαν στα 359 εκατ. δρχ. από 300 εκατ. δρχ. το πρώτο τρίμηνο του 2000.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην υλοποίηση του δεύτερου φιλόδοξου επενδυτικού της προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται από κεφάλαια ύψους 4,048 δισ. δρχ. που άντλησε η εταιρεία από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποίησε στο τέλος του 2000.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία έχει ήδη υλοποιήσει το μεγαλύτερο τμήμα του νέου επενδυτικού της προγράμματος με τη λειτουργία τριών νέων μεγάλων κομβικών καταστημάτων, καθώς και δύο νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων (www.plaisio2b.gr, www.plaisiowap.gr). Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται, τέλος, το νέο κέντρο διανομής της εταιρείας, ενώ ολοκληρώνεται και η μελέτη του νέου ιδιόκτητου κέντρου διανομής, το οποίο θα κατασκευαστεί στον άξονα Σταυρού - Ελευσίνας.