Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2006 18:25

Δεν κατατέθηκε νέα προσφορά για την Εμπορική

Έληξε πριν από λίγο η προθεσμία υποβολής δημόσιας προσφοράς για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας χωρίς να κατατεθεί νέα προσφορά και συνεπώς ο μοναδικός ενδιαφερόμενος τραπεζικός όμιλος παραμένει η γαλλική τράπεζα. Αύριο στις 19.00 ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Gredit Agricole.

Έληξε πριν από λίγο η προθεσμία υποβολής δημόσιας προσφοράς για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας χωρίς να κατατεθεί νέα προσφορά. Συνεπώς, ο μοναδικός ενδιαφερόμενος τραπεζικός όμιλος παραμένει η γαλλική τράπεζα.

Αύριο το απόγευμα, στις 19.00, θα συναντηθεί στο υπουργείο Οικονομίας ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης με τη διοίκηση της Gredit Agricole.

Εκτιμάται ότι κατά τη διάρκεια της αυριανής συνάντησης του κ. Αλογοσκούφη με την διοίκηση της γαλλικής τράπεζας θα υποβληθεί από αυτήν βελτιωμένη προσφορά.

Στις αρχές Αυγούστου, θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, που θα εξετάσει την προσφορά, αλλά και την εισήγηση της Citigroup και θα αποφασίσει αναλόγως.