Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2006 18:45

Την Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά το «Αίολος Κεντέρης»

Μεθαύριο Πέμπτη και όχι αύριο Τετάρτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αναμένεται να αφιχθεί στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Ε/Γ - Ο/Γ «Αίολος Κεντέρης» της εταιρείας NEL Lines, ύστερα από επιτυχή αντικατάσταση των κύριων μηχανών του στα Ναυπηγεία Ficantieri της Ιταλίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ολιγόωρη αυτή καθυστέρηση οφείλεται στις τελικές ρυθμίσεις των μηχανών και στις αυξημένες ώρες δοκιμών που απαιτήθηκαν από τους κατασκευαστές των μηχανών.

Για τους 298 επιβάτες της εταιρίας που πρόκειται να ταξιδέψουν από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου στις 8:30 π.μ., το δρομολόγιο θα εκτελεστεί την ίδια ώρα αλλά με το πλοίο Ε/Γ - Ο/Γ Ταξιάρχης. Η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη την προτίμηση των επιβατών της για τη μετακίνηση τους με το Αίολος Κεντέρης, προσφέρει την δωρεάν μετακίνηση τους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το πλοίο Αίολος Κεντέρης θα αναχωρήσει, μετά το πέρας των επιθεωρήσεων, από το λιμάνι του Πειραιά για το λιμάνι της Σαντορίνης, ώστε να εκτελέσει το δρομολόγιο από Σαντορίνη προς Νάξο, Πάρο και Πειραιά, όπως έχει προγραμματιστεί.

Το Αίολος Κεντέρης θα εκτελέσει κανονικά τα δρομολόγια για το επιβατικό κοινό καθημερινά στις 8:30 π.μ. από το Σάββατο 29 Ιουλίου.