Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2006 17:50

ΝΕΛ: Είχαμε ενημερώσει για την αντικατάσταση δρομολογίου του «Αίολος Κεντέρης»

Με κάθε πρόσφορο μέσο έχει ενημερώσει η NEL Lines, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τους επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια για το πρωϊνό δρομολόγιο του πλοίου «Αίολος Κεντέρης» για τις 28/7/2006, το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί, σχετικά με την αντικατάστασή του με το Ε/Γ-Ο/Γ «Ταξιάρχης».

Συγκεκριμένα:

«1) Εκτυπώθηκαν οι λίστες των επιβατών και ενημερώθηκαν όλοι, ένας προς έναν ατομικά σε όσες κρατήσεις υπήρχαν τηλέφωνα.

2) Σε όσες κρατήσεις δεν είχε συμπληρωθεί τηλέφωνο ενημερώσαμε το γραφείο το οποίο είχε προβεί στην έκδοση των εισιτηρίων για να ενημερώσει τους συγκεκριμένους επιβάτες.

3) Εχει σταλεί δελτίο Τύπου με e-mail στις 25/7/2006 προς όλα τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

4) Εχει σταλεί δελτίο Τύπου με φαξ και e-mail σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

5) Υπάρχει γραπτό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σύστημα στο οποίο γίνονται κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων το οποίο αναφέρει την αντικατάσταση των πλοίων για τις 28/7/2006 καθώς επίσης και το τηλέφωνο της εταιρείας μας για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Οσοι επιβάτες είχαν εκδώσει εισιτήρια με το Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ για τις 28/7/2006 από Πειραιά προς Μύκονο –Χίο - Μυτιλήνη έχουν ενημερωθεί με τους ίδιους τρόπους και τους έχουμε προτείνει να ταξιδέψουν δωρεάν με το Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ όσοι είχαν προορισμό από και προς Μύκονο, και όσοι είχαν προορισμό Χίο – Μυτιλήνη να ταξιδέψουν με το πλοίο ΘΕΟΦΙΛΟΣ από Πειραιά προς Χίο – Μυτιλήνη, στο οποίο έχουν δεσμευθεί οι ανάλογες θέσεις και με το πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ από Μυτιλήνη προς Χίο – Πειραιά.

Οι επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια για το Σάββατο 29/7/2006 από Μυτιλήνη προς Χίο – Μύκονο - Πειραιά με το Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω των πρακτορείων τους για την καθυστέρηση των 3 ωρών και 15 λεπτών που θα έχει το πλοίο.

Οι έξι επιβάτες που είχαν εισιτήριο από Μύκονο – Χίο - Μυτιλήνη έχουν ενημερωθεί ότι θα φτάσουν από την Μύκονο στο Λαύριο με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ με δωρεάν εισιτήρια και κατόπιν θα εξυπηρετηθούν από τον Πειραιά προς Χίο-Μυτιλήνη.

Οι ανωτέρω αλλαγές των δρομολογίων έχουν ήδη εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν.».