Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:09

Με νέα σύνθεση τα δ.σ. των Goody's και Everest

Διοικητικές αλλαγές στα συμβούλια των βασικών εταιρειών του κλάδου εστίασης της Vivartia ανακοίνωσε ο όμιλος MIG.

Από την έντυπη έκδοση

Διοικητικές αλλαγές στα συμβούλια των βασικών εταιρειών του κλάδου εστίασης της Vivartia ανακοίνωσε ο όμιλος MIG. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως εκτελεστικού προέδρου της MIG, ο Παναγιώτης Θρουβάλας αποχωρεί από τη θέση του προέδρου των εταιρειών του κλάδου εστίασης της Vivartia. Ταυτόχρονα, ο διευθύνων σύμβουλος της MIG Αθανάσιος Παπανικολάου αναλαμβάνει εκτελεστικός πρόεδρος, ενώ ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Τσουκάλης τοποθετείται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Νέο μέλος στα διοικητικά συμβούλια τοποθετείται ο Αναστάσιος Κυπριανίδης. Ο διευθύνων σύμβουλος της MIG Αθανάσιος Παπανικολάου σχολίασε την ανάληψη καθηκόντων των νέων διοικητικών συμβουλίων σημειώνοντας ότι με τις αλλαγές αυτές οι εταιρείες του κλάδου εστίασης της Vivartia είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική και τις ξένες αγορές. 

Μετά τις αλλαγές αυτές, η σύνθεση του δ.σ. της Goody’s είναι η ακόλουθη: Αθ. Παπανικολάου (πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος δ.σ.), Α. Τσουκάλης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) και μέλη του δ.σ. οι κ.κ. Γ. Ευστρατιάδης, C. Vivien, Χρ. Αποστολόπουλος, Γ. Λύρας και Αν. Κυπριανίδης.

Αντίστοιχα, το δ.σ. της Everest αποτελούν: Αθ. Παπανικολάου (πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος δ.σ.), Α. Τσουκάλης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) και μέλη οι κ.κ. Ν. Ηλίας, Μ. Σκαρδάσης, Κ. Παπαγεωργίου και Αν. Κυπριανίδης.