Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 18:00

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ MYTILINEOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  Δελτίο Τύπου ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ MYTILINEOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   Αθήνα Ελλάδα – 6 Φεβρουαρίου 2018 – Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σέρβικης Κυβέρνησης και συγκεκριμένα από ...

 

Δελτίο Τύπου

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ MYTILINEOS ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Αθήνα Ελλάδα – 6 Φεβρουαρίου 2018 – Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σέρβικης Κυβέρνησης και συγκεκριμένα από τον Υπουργό Οικονομίας κ. Goran Knežević και τον Υπουργό Μεταλλείων και Ενέργειας κ. Aleksandar Antić και την εκπρόσωπο της MYTILINEOS ο διακανονισμός της αποζημίωσης των $40 εκ. που θα καταβάλει η Σέρβικη Κυβέρνηση μετά την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου για το θέμα RTB-BOR.

Η Σέρβικη κυβέρνηση πρότεινε και η MYTILINEOS αποδέχθηκε η αποζημίωση να καταβληθεί σε 4 άτοκες τριμηνιαίες δόσεις η τελευταία δε το Δεκέμβριο του 2018.

Με τον τρόπο αυτό τα δυο μέρη έλυσαν οριστικά ένα πρόβλημα 15 ετών ενώ δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για τη σύντομη επενδυτική επαναφορά της MYTILINEOS στη Σέρβικη αγορά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

κα. Αντιγόνη Φάκου: Γραφείο Τύπου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Tel. 210-6877346 : Fax 210-6877400 : E-mail: [email protected] .

 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

H Εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου και Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990 είναι εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 13 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 2.700 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας στη διεύθυνση www.mytilineos.gr