Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 11:00

ΔΕΠΑ: Τέσσερα νέα έργα

Την ανάθεση κατασκευής τεσσάρων έργων φυσικού αερίου στους αναδόχους που αναδείχθηκαν μειοδότες των σχετικών διαγωνισμών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ κατά τις πρόσφατες συνεδριάσεις του. Τα έργα αυτά είναι:

1) Η εγκατάσταση βασικής υποδομής για την ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου χαμηλής πίεσης στις αστικές περιοχές Λαμίας, Θήβας και Χαλκίδας. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση βασικής υποδομής για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα στις τρεις πόλεις. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 3.520.000 ευρώ.

2) Η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Επίσης η επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της Αλεξανδρούπολης για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα καθώς και για τη σύνδεση με το νοσοκομείο της πόλης. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 4.542.000 ευρώ.

3) Η επέκταση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές Σερρών, Ξάνθης και Κομοτηνής για την τροφοδότηση καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα καθώς και για την σύνδεση με τα νοσοκομεία Σερρών, Ξάνθης και Κομοτηνής. Επίσης η επέκταση του δικτύου διανομής της Ξάνθης για την τροφοδότηση της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Ξάνθης καθώς και η επέκταση του δικτύου διανομής Πλατέος Ημαθίας για την τροφοδότηση για την τροφοδότηση βιομηχανικών καταναλωτών. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 2.402.000 ευρώ.

4) Η επέκταση δικτύων διανομής των περιοχών Λαμίας και Θήβας για την τροφοδότηση των καταναλωτών του οικιακού και εμπορικού τομέα στις δύο πόλεις καθώς και η σύνδεση με τα νοσοκομεία Λαμίας και Θηβών. Επίσης η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων - Καλαμακίου του νομού Κορινθίας. Ο προϋπολογισμός προσφοράς διαμορφώθηκε σε 1.881.000 ευρώ.