Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 16:03

Συνάντηση Πετραλιά με το δ.σ. της ΠΟΞ

Το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό, η δημιουργία του γραφείου επενδύσεων, η διαδικασία αστεροποίησης, η παραθεριστική κατοικία, ζητήματα που αφορούν πολεοδομικές υπερβάσεις, θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα της ΕΤΑ, καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, με τον πρόεδρο και το δ.σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Η κ. Πετραλιά αναφέρθηκε στην πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας με την κοινοπραξία που ανέλαβε την ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού, τονίζοντας ότι «πρόκειται για μία πολύ σημαντική συμφωνία βάσει της οποίας θα αποφασίσουμε για το που θέλουμε να πάμε τουριστικά την χώρα και ποιες νέες μορφές τουρισμού πρέπει να αναπτύξει η χώρα μας, τεκμηριωμένα».

Επιπρόσθετα η υπουργός ανέφερε ότι προγραμματίζονται συναντήσεις με tour operators που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

Η κ. Πετραλιά ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΠΟΞ να της υποβάλουν τις προτάσεις τους για θέματα που χρήζουν νομοθετικής ρύθμισης.