Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2006 20:57

Το δ.σ. της Λαϊκής Τράπεζας και ο Βγενόπουλος διαψεύδουν τον Λαζαρίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας με αποψινή ανακοίνωση του ομόφωνα καταδικάζει και διαψεύδει τις σημερινές δηλώσεις του κ. Κίκη Λαζαρίδη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/23/1257805.htm .

Στην ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας αναφέρει ότι οι δηλώσεις Λαζαρίδη «προφανώς έγιναν για δημιουργία εντυπώσεων, πριν από την έκδοση του πορίσματος της Επιτροπής Ελέγχου, που ερευνά τα πεπραγμένα και τις δραστηριότητες του... Επειδή σειρά εγγράφων και μαρτύρων αποδεικνύουν το αβάσιμο των κατηγοριών του κ. Λαζαρίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας είναι αποφασισμένο να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μετόχων και των εργαζομένων της Τράπεζας με κάθε νόμιμο τρόπο».

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της Marfin και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος χαρακτήρισε ψευδείς τις κατηγορίες Λαζαρίδη, αμφισβήτησε τη γνησιότητα του εγγράφου, που επικαλέστηκε ο κ.Λαζαρίδης, και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να «σπιλώσει και να εμποδίσει» την προώθηση της συγχώνευσης της Λαϊκής Τράπεζας με την Marfin και την Εγνατία Τράπεζα.

Καταλήγοντας, ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε ότι το ήθος, τόσο το δικό του όσο και του κ. Λαζαρίδη, θα κριθεί στα Δικαστήρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ