Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2006 14:59

Συνάντηση Πετραλιά με τον υφυπουργό Τουρισμού της Κίνας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Τουρισμού της Κίνας, Me Wang Zhifa, είχε σήμερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Kατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, συζητήθηκαν οι δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών στο τομέα του τουρισμού και εκφράστηκε η βούληση των δύο πλευρών για την εξειδίκευση δράσεων που θα συνδράμουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης. Αρχικώς συμφωνήθηκε η δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων και από τις δύο χώρες, προκειμένου να διευκολύνουν την αύξηση των επισκεπτών από τη μία χώρα προς την άλλη.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Τουρισμού της Κίνας επισήμανε το ενδιαφέρον των Κινέζων να επισκεφτούν την Ελλάδα και ανέφερε την πρόθεση του να υποστηρίξει τις ενέργειες διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας στην Κίνα.

Τον κινέζο υφυπουργό Τουρισμού συνόδευαν ο αναπληρωτής διευθυντής της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού, Yu Kaifa, ο αρμόδιος της διεύθυνσης προώθησης τουρισμού στην Ευρώπη, Zhang Li, η διευθύντρια του γραφείου τουρισμού στο Παρίσι, Yang Wenzhen και ο διευθυντής του γραφείου τουρισμού στην Ελβετία Liu Cheng.