Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2006 10:14

Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Eγνατία Χρηματιστηριακή: «Αναμένουμε η αγορά να συνεχίσει το μοντέλο σταθεροποίησης, καθώς τα αποτελέσματα εννεαμήνου της EFG Eurobank ήταν σύμφωνα με τις προσδοκίες και δεν αναμένουμε να πυροδοτήσουν ενδιαφέρον για τον τραπεζικό κλάδο».

Emporiki Investment Bank: «Την επικράτηση σταθεροποιητικών τάσεων θεωρούμε ως το πιο πιθανό σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση, σε αντιστοιχία με ότι αναμένεται και για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά αν και ξεκίνησε ανοδικά στο τέλος υπό την επήρεια των υπολοίπων αγορών έκλεισε ελαφρά ανοδικά. Πρωταγωνιστές του τζίρου ΟΤΕ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ και ΚΟΣΜΟ που πραγματοποίησαν περίπου το 45% του συνολικού όγκου συναλλαγών. Για σήμερα παραμένουμε επιφυλακτικοί παρόλο που ΤΙΤΑΝ και EFG EUROBANK πραγματοποίησαν θετικά αποτελέσματα 9μήνου, καθώς ήταν σύμφωνα με τα αναμενόμενα».

Aspis Securities: «Στην εγχώρια αγορά επικράτησαν χθες µικτές τάσεις µε τις τραπεζικές µετοχές να υποχωρούν, ενώ οι µετοχές µεσαίας και µικρής κεφαλαιοποίησης κινήθηκαν ανοδικά. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή την εµφάνιση σταθεροποιητικών τάσεων µε τις µετοχές του ΟΤΕ, της Eurobank και του Τιτάνα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».