Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2006 18:15

«Σεβασμό στον καταναλωτή και εξυπηρέτηση» ζήτησε από τη ΔΕΗ ο ΥΠΑΝ

Η ενίσχυση του συστήματος παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΝ με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, το διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Μανιατάκη και τους γενικούς διευθυντές της εταιρείας.

Ο κ. Σιούφας μετά το πέρας της συνάντησης απηύθυνε και πάλι έκκληση για εξοικονόμηση ενέργειας, «γιατί η ηλεκτρική ενέργεια δε μπορεί να αποθηκευθεί. Παράγεται και καταναλώνεται την ίδια ώρα. Η εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει στήριξη της οικονομίας, σημαίνει καλύτερη διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού».

Σε ερώτηση αν είναι προετοιμασμένη η ΔΕΗ, σε περίπτωση που συμβούν βλάβες, να τις αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενόψει κακοκαιρίας, ο κ. Σιούφας δήλωσε ότι «η ΔΕΗ απέδειξε και το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές αλλά και τελευταία με τις πλημμύρες, όταν η ίδια η διοίκησή της βρέθηκε εκεί παρούσα και αποκατέστησε στο συντομότερο χρονικό διάστημα τις ζημιές οι οποίες έγιναν.

Πάντοτε αγρυπνούν, όλο της το στελεχιακό δυναμικό για να αντιμετωπίσει και τέτοιου είδους καταστάσεις».

Ο κ. Σιούφας ανέφερε ότι ζήτησε από τον πρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο «σεβασμό στον πολίτη και καταναλωτή και εξυπηρέτηση», γιατί «σε πολλές περιπτώσεις, από αρρυθμίες που είναι ανεξάρτητες από προθέσεις, πολλές φορές παρουσιάζονται κάποια προβλήματα. Η εξυπηρέτηση, λοιπόν, του πολίτη είναι η έγνοια όλης της κυβέρνησης, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης».