Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2001 17:12

Νέες συνεργασίες από τη Sex Form

Σε συμφωνίες συνεργασίας με τις εταιρείες Blue Gray Europe, Underwear Fashion και Carrefour Γαλλίας προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία ένδυσης Sex Form.

Η συνεργασία με τις δύο πρώτες αφορά στο σχεδιασμό και στην παραγωγή γυναικείων εσωρούχων, σε επίπεδο joint venture. H Blue Gray Europe και η Underwear Fashion, με έδρα την Μπαρτσελόνα της Ισπανίας, σχεδιάζουν και προωθούν συλλογές εσωρούχων σε μεγάλα πολυκαταστήματα της Ευρώπης.

Μέσω των παραπάνω εταιρειών, η Sex Form έκλεισε και τρεις νέες συνεργασίες με τα υπάρχοντα καταστήματα Zara και Breska, που ανήκουν στον όμιλο Inditex, καθώς επίσης, με τα Marks & Spencer Aγγλίας και με το Group Otto Γερμανίας.

Επίσης, η διοίκηση της εταιρείας ολοκλήρωσε τις επαφές της για τη συνεργασία της Sex Form A.E. με τις εταιρείες Tchibo και Metro Group. Η εν λόγω συνεργασία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, θα αποτελέσει μεγάλο άνοιγμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην παραγωγή και διάθεση ανδρικών εσωρούχων.

Επιπλέον, η Sex Form ανανέωσε και προσαύξησε παλαιότερο κοινοπρακτικό δάνειο τριών δισ. δρχ. σε πέντε δισ. δρχ., προκειμένου να απαλείψει όλες τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της προς τα τραπεζικά ιδρύματα.

Τέλος, η εταιρεία θα διανείμει μέρισμα 14 δρχ. ανά μετοχή, το οποίο είναι αυξημένο κατά 75% σε σχέση με το περυσινό.