Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2006 17:36

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/11/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρείας, τροποποίηση του οικείου άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 2. Έγκριση ομολογιακού δανείου. 3. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών της Εταιρείας (Employee stock option plan), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 4. Διάθεση αδρανών πάγιων περιουσιακών στοιχείων και συμμετοχών. 5. Πορεία Εταιρείας. 6. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax: 210-5708035).

ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 01/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00, στα γραφεία διοίκησης της Εταιρίας, Συμεωνίδη 57, Δήμος Πυλαίας, Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της απόφασης της Α’ Επαναληπτικής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τω μετόχων της 4ης Ιουλίου 2006, δια της οποίας αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών έως του ποσού των Euro 1.564.500,00 και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 2. Εκ νέου λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών έως του ποσού των Euro 1.564.500,00 και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου, λόγω της ως άνω αυξήσεως. 4. Ορισμός νέας προθεσμίας καταβολής της κατά τα ανωτέρω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. 5. Τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού περί Αύξησης Κεφαλαίου, και προσαρμογή αυτού στις διατάξεις του ΚΝ. 2190/1920. Στη συνέλευση δικαιούνται κατά το καταστατικό να παραστούν όλοι οι μέτοχοι είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κκ μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν / προσκομίσουν στα γραφεία διοίκησης της εταιρείας, οδός Συμεωνίδη 57, Πυλαία, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση τα παρακάτω: α) εάν οι μετοχές τους δεν είναι σε ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να την προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, β) εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας τη βεβαίωση (απόδειξη) του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα περί της κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 05/12/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Eταιρίας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αγορά από την Εταιρεία ίδιων μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και μέχρι ποσοστού 10% του συνολικού αριθμού αυτών, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τήρηση των νομίμως προς τούτο διατυπώσεων, κατ’ εφαρμογή του νόμου (άρθρο 16 παρ. 5,6,7,10 και 11 του Ν. 2190/1920, ως αντικαθίστανται με το άρθρο 6 παρ. 3 του Ν. 2892/2001). 2. Διανομή προσθέτου (εκτάκτου) μερίσματος. Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της Εταιρείας, για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση, οι κ.κ. Μέτοχοι είναι υποχρεωμένοι πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης να προσκομίσουν και να καταθέσουν στην Εταιρεία σχετική βεβαίωση από το ΚΑΑ, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που να αντιστοιχεί στη βεβαίωση του ΚΑΑ, η οποία να βεβαιώνει στον μέτοχο την μετοχική του ιδιότητα και τον αριθμό των μετοχών του, καθώς και τα πληρεξούσια ή οποιαδήποτε άλλα έγγραφα νομιμοποίησης αυτών που εκπροσωπούν τους μετόχους.