Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2006 13:21

ΟΠΑΠ: Απερρίφθη η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Intralot

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. και η συζήτηση των οποίων έγινε στις 5/9/2006.

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. με τις αιτήσεις της ζητούσε από το Δικαστήριο να αποκλείσει από την περαιτέρω τεχνική αξιολόγηση τις συμμετέχουσες στο Διαγωνισμό για την «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών» εταιρείες, G-TECH Corporation και Scientific Games International Inc.

Το Δικαστήριο με την απόφασή του έκρινε ότι οι αιτήσεις της ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. είναι ουσιαστικά αβάσιμες ως προς όλους τους λόγους που περιέχονται σ' αυτές και η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την οποία είχε απορρίψει τις ενστάσεις της κατά των συμμετεχουσών εταιρειών G-TECH Corporation και Scientific Games International Inc είναι σύννομη και σύμφωνη με τους ουσιώδεις όρους των διατάξεων της Διακήρυξης και ως εκ τούτου δεν παραβίασε κανόνα του Κοινοτικού Δικαίου.