Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2006 08:33

Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

* ΕΞΠΡΕΣ: "Έχουν ευθύνες όλοι για την απαξίωση των ΔΕΚΟ. Βολές Βουρλούμη κατά πολιτικού συστήματος, κυβερνήσεων και συνδικαλιστών".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ωρολογιακή βόμβα το έλλειμμα στο ισοζύγιο. Η Standard & Poor's με έκθεση-σοκ προειδοποιεί για υποβάθμιση".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Βουρλούμης κατά πάντων. Λαύρος ο πρόεδρος του ΟΤΕ κατά ΔΕΚΟ, συνδικαλιστών και πολιτικής ηγεσίας".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ηλεκτρονικοί φοροέλεγχοι σε online σύνδεση με Taxis. Οι ελεγκτές των ΔΟΥ θα διαθέτουν φορητούς υπολογιστές".

ΔΕΚΟ

Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Σφοδρή επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος, των εκάστοτε κυβερνήσεων, των συνδικαλιστών αλλά και των διοικήσεων, που συντηρούν ένα στρεβλό καθεστώς στις ΔΕΚΟ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, χρησιμοποιώντας παραβολικό -και εν γνώσει του υπερβολικό- λόγο, σε ομιλία του στην ημερίδα "Επανιδρύοντας τον δημόσιο τομέα", που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών".

ΟΤΕ

Το ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "Με μια οξεία παραβολή και με ένα ανέκδοτο συνεχίστηκε ο πόλεμος μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στον ΟΤΕ. Ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμης επιτέθηκε κατά πολιτικών και συνδικαλιστών, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις ΔΕΚΟ και κάθε "παραΔΕΚΟ" σε κρουαζιερόπλοια έτοιμα να "μπατάρουν". Χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις ως "πλοιοκτήτριες" εταιρείες που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να τα βγάλουν πέρα μέχρι τον επόμενο "κάβο", δηλαδή τις επόμενες εκλογές".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ