Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2001 17:21

Η ΗellasNet χορηγός στην παρουσίαση του Office XP

H HellasNet A.E., μέλος του ομίλου εταιρειών FORTHnet, συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία της με τη Microsoft, συμμετείχε ως χορηγός στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Microsoft Office ΧΡ που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης, η HellasNet παρουσίασε μια λύση που βασίζεται στο SharePoint Team Services - εφαρμογή του Office ΧP. Η HellasNet δημιούργησε ένα πιλοτικό web site όπου τα μέλη μιας εταιρείας μπορούν, μεταξύ άλλων, να μοιραστούν κοινές πληροφορίες και έγγραφα που τα αποθηκεύουν σε θεματικές βιβλιοθήκες εγγράφων, να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, να δημιουργούν προσαρμοσμένες online έρευνες και να παρουσιάζουν τα αποτελέσματα με γραφικό τρόπο.

Η όλη εφαρμογή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, δίνει τη δυνατότητα στο διαχειριστή του συστήματος να δημιουργεί και να τροποποιεί λογαριασμούς μελών, να παρακολουθεί τη συμμετοχή τους, να θέτει τις προδιαγραφές ασφάλειας και να αναθέτει τις αντίστοιχες άδειες πρόσβασης καθώς και να προσαρμόζει την εμφάνιση του site με εύκολη διαχείριση μέσω Internet.